top of page

Informácia do e-shopu: Balíčky kníh IV

Pre seba a pre...


Tento balíček bude pre vás výhodný, ak už moju prvú knihu Kult zmeny máte, chceli by ste si zaobstarať Tri bodky... a rovnaký balíček by ste radi venovali aj niekom blízkemu. Získate teda Tri bodky... pre seba a pre niekoho blízkeho balíček Tri bodky... a Kult zmeny úplne zdarma, ako darček.


Každý z nás občas prechádza obdobím zmien, životných kotrmelcov, náročných situácií... a hľadá. Na jednej strane hľadá inšpiráciu a motiváciu z vonka. Z príbehov druhých, ktorí si niečím podobným prešli a dnes vedia ponúknuť svoj príbeh a pohľad. Na druhej strane hľadá vnútorné zdroje, svoju silu a energiu, ktorú potrebuje na cestu vpred.


Tieto dve knihy vám dajú oboje. Kult zmeny je o tom, že zmeny sú všelijaké, ale čo platí vždy – sú dobré a najmä potrebné. Kniha je o tom, či existuje skutočné dno, či je prvý krok naozaj ten najdôležitejší a ako je možné, že o ľuďoch platí, že sa na jednej strane nikdy nemenia a na strane druhej sa zmenia vždy.


Porozmýšľajte o zmenách, ktorými ste prešli. Vráťte sa do svojej detskej izby a k snom, ktorým ste ako dieťa verili. Čo sa zmenilo?


Druhá kniha v balíčku – Tri bodky... okrem teórie ponúka aj trochu praxe a práce. Práce na sebe a so sebou. Kniha o tom, že slová nie sú len slová, že zázraky existujú a náhody nie. Kniha o tom, že je vo vašej moci všetko si pokaziť, ale aj o tom, že zrekonštruovať sa dá celý život, nielen staré jadro.


Kniha Tri bodky... vám nastaví zrkadlo a ukáže tú vašu časomieru, ktorá neľútostne beží. Myslíte si, že máte čas? Už neodkladajte váš život na neskôr...

A kde je tá práca? Niekoľko kapitol je doplnených „cvičeniami“, ktoré vám prinesú novú perspektívu, ktoré vás prenesú do momentov, na ktoré ste možno už zabudli, ktoré budú pre vás motiváciou, inšpiráciou, ale aj dôkazmi a dokladmi toho, ako veľa ste už v živote zvládli a aký hodnotný váš život je.


Je to introspekcia, je to sebareflexia, je to práca… Je to ťažká práca, ale mal by sa do nej pustiť každý z nás. Cvičenia sú rôzne. V knihe vás čaká viacero zadaní a niekoľko prázdnych miest alebo aj celých stránok, ktoré sú určené pre vaše myšlienky, spomienky a postrehy.


Comments


bottom of page